Fordelene med Vettigo

Det er mange fordeler med Vettigo, men den viktigste er drivkraften bak det hele: Vi ønsker å gjøre livet enklere for dyreklinikkene og deres ansatte med et IT-system som er enkelt og brukervennlig, slik at du kan bruke din tid på å hjelpe dyrene.

Enkelt
Effektivt
Rettferdige priser

Vettigo er hverdagshelten som gir deg:

  • Lavere driftskostnader
  • Enkel kommunikasjon
  • Mange integrasjoner
  • Redusert feilmargin
  • Økt effektivitet

Lavere driftskostnader

Mange klinikker er alltid klar over hvilke områder som kan forbedres for å holde klinikkens driftskostnader nede. IT-systemer er en av utgiftene som kan spares på. Vedlikehold og oppdateringer av gamle IT-systemer kan være en kostbar affære, og ofte bruker de også mer energi enn nyere systemer. Du unngår denne typen unødvendige kostnader med Vettigo.

Samtidig er Vettigo et IT-system til en rettferdig pris som er skreddersydd for dine behov avhengig av antall brukere og integrasjoner. Og vårt supportteam er alltid tilgjengelig for deg gratis.

Enkel kommunikasjon

Uansett om du er klinikkleder, veterinær, dyrehjelper, veterinærstudent eller student i en dyreklinikk, vet du hvor viktig kommunikasjon er både internt blant personalet og eksternt med kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

Noe som ikke må ha negativ effekt på kommunikasjonen er utdatert IT, som kompliserer og forsinker interne arbeidsprosesser. Opplev kommunikasjon som er både bedre og enklere med et oppdatert og moderne IT-system som Vettigo.

Vettigo er den stille hverdagshelten som sørger for at kommunikasjonen blir effektivisert. På denne måten får du mer tid til dyrene og kundene.

Mange integrasjoner

I et høyteknologisk, utviklende samfunn som vårt er det mer regel enn unntak at IT-systemer kontinuerlig skal kunne håndtere nye krav som oppdateringer og nye integrasjoner.

Vi har en lang liste med integrasjoner tilgjengelig, så alt fra nyhetsbrev og arbeids- og tidsplanlegging til bokføringsløsninger og laboratoriebestillinger kan enkelt kobles sammen etter dine spesifikke behov.

Se integreringsalternativer  

Reduserte feilmargin

Vi vet at selv små feil i verste fall kan skape uro i følsomme situasjoner. Samtidig er hverdagen på klinikkene travel og hektisk, og krever mye av veterinærer og dyrepleiere som skal sjonglere med registrering, resepter, medisiner, fakturering og annen viktig informasjon.

Derfor har vi alltid i bakhodet at Vettigo skal være enklest mulig å betjene - dette reduserer risikoen for feil.

Det betyr blant annet at vi hele tiden ønsker å utvikle nye funksjoner som gjør ting enklere for deg i hverdagen, men også at vi er veldig bevisste på «små ting» som f.eks. plassering av felt og knapper er svært viktig i designet.

Hvis en feil fortsatt oppstår, kontakt support. Vi vil alltid gjøre alt vi kan for å hjelpe.

Økt effektivitet

Når en klinikk går over til Vettigo, opplever de aller fleste at ansatte får bedre tid og mer overskudd.

Ofte er dette fordi langsomme og kompliserte arbeidsflyter erstattes av noe som er enklere og mer effektivt.

Det er også en fordel for både økonomien og effektiviteten at opplæring av nye kollegaer i Vettigo er raskt og enkelt. Faktisk er mange allerede i gang og jobber selvstendig i Vettigo etter bare en halvtimes trening.

Vi ved, at forskellige dyreklinikker har forskellige udfordringer og behov til klinikkens hverdag. Med Vettigo får I det, jeres klinik har brug for, når I har brug for det.

Har du spørsmål til Vettigo?